Ryhmille

Pöllän Mökkimajoitus tarjoaa ryhmille laadukkaan majoitusvaihtoehdon kauniin Pöllänlahden rannalla, keskellä Hailuodon kauneinta luontoa.

Ympäri vuoden meiltä löytyy majoituspaikkoja 24 hengelle, jaettuna neljään eri kuuden hengen mökkiin. Uusissa ja nykyaikaisesti varustelluissa Lohi-, Taimen-, ja Siikamökissä majoitustilat jakaantuvat niin, että niissä kussakin on

– kaksi makuuhuonetta, toisessa parivuode, toisessa kaksi erillistä vuodetta
– levitettävä vuodesohva kahdelle parvella
– vaihtoehtoisena makuupaikkana levitettävä vuodesohva kahdelle tupakeittiössä.

Näitä kolmea mökkiä täydentämään sopii muutaman vuoden vanhempi ja hieman pienempi, mutta silti nykyaikaisesti varusteltu Poijumökki, jossa makuutilat jakaantuvat niin, että siinä on

-makuuhuoneessa kaksi erillistä vuodetta
-tuvassa kaksi levitettävää vuodesohvaa kahdelle, eli yhteensä neljä makuupaikkaa.

Mikäli ryhmänne jäsenet tarvitsevat enemmän yksityisyyttä, eivätkä parivuoteet ole vaihtoehto, edellä mainituissa mökeissä on silloin tilaa yhteensä 19 hengelle.

Kesäaikaan ympärivuotisessa käytössä olevia mökkejämme täydentävät perinteiset ja vaatimattomasti varustellut rantamökit. Ankkuri-, Ahven-, ja Kutumökissä tilaa on yhteensä 12 hengelle.

Ankkurimökissä on makuuhuoneessa levitettävä laveri ja tupakeittiössä kaksi levitettävää laveria (= 6 hlö)
Ahvenmökissä on pienessä tuvassa kerrossänky kahdelle ja levitettävä laveri kahdelle (= 4 hlö)
Pikkuruisessa Kutumökissä on yksi levitettävä laveri kahdelle hengelle.

Kesäaikaan lisätilaa löytyy vielä ”osa-aika eläkkeellä” olevasta vaatimattomasta Parimökistä, jossa makuupaikat yhteensä kahdeksalle (8) hengelle.
Erähenkiselle porukalle Ankkuri,- Ahven- ja Kutumökki sopivat myös talvisaikaan, sillä niissä kaikissa on sähköpatterit ja tulisija.

Kuvia ja lisätietoa mökeistämme löytyy osiosta MÖKIT. Kerromme mielellämme lisää myös puhelimitse (ei tekstiviestit) ja sähköpostitse.

-Autamme tarvittaessa ryhmiä löytämään sopivan hailuotolaisen ravintolayrittäjän ruokailuja järjestämään
-Vinkkaamme pyynnöstä ohjelmapalvelujen tarjoajista ja muusta mukavasta aktiviteetista Hailuodossa!