Kalaretket ja aktiviteetit

Hailuodon kalaretket

Kalaretket järjestetään ryhmille: perinteistä merikalastusta  talvella. Retket soveltuvat 2-7 hengen ryhmille. Ohjelma on räätälöitävissä ryhmän tarpeiden mukaiseksi. Kalaretken vetäjällä on pitkä kokemus merikalastuksesta.

Talvikalastus

– verkoilla
– kalareissu alkaa Pöllän rannasta
– moottorikelkan rekikyydillä mennään avannoille
– kalavieraat voivat osallistua verkkojen kokemiseen avannoilla

Kalasaaliin kanssa palataan rantaan jossa nautimme kalaherkkuja ja pannukahvia.

Soita meille niin räätälöimme Teille sopivan kalaretken!

Pilkkiminen on mukavaa talvipäivän puuhaa

Pilkkiminen on mukavaa talvipäivän puuhaa, joka sopii niin kokeneille talvikalastajille kuin vasta-alkajille. Onnistuneen pilkkipäivän jälkeen pilkkijä pääsee paistamaan pannulla komean ahvenen tai vaikka siian.
Pilkkimään pääsee heti Pöllän mökkimajoituksen edustan merialueella ja ihan parasta on kun saa istua pilkillä ja nauttia kevätauringon paistaessa.

Hiihto ja lumikenkäily

Talvella hiihto ja lumikenkäily onnistuu hyvin vaikka meren jäällä. Pöllän mökkimajoituksella on myös oma retkeilyreitti jonka voi talvella kiertää latua pitkin hiihtäen.

Luminkenkäily on hauska ja tehokas laji jonka oppii helposti. Lumikenkäily sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Lumikengillä pääsee nauttimaan talviluonnosta aivan uudella tavalla. Lumikenkäilyä voi suositella koko perheen yhteiseksi kuntoilumuodoksi.