Yhteystiedot

Mökkivaraukset ja tiedustelut

– ensisijaisesti sähköpostilla osoitteesta
pollanmokkimajoitus@gmail.com
Pyrimme vastaamaan sähköposteihin viimeistään seuraavana arkipäivänä

– puhelimitse numerosta 044-2393682 ma-pe klo 09.00-18.00 (ei tekstiviesti).

– Mökkivaraukset meneillään olevalle vuorokaudelle tai meneillään olevalle viikonlopulle ainoastaan puhelimitse 24 h/vrk numerosta 0400-168675 (ei tekstiviesti)

– Kysymyksiä ja ongelmia mökillä ollessa?
Huolto vastaa 24 h/vrk numerosta 0400-168675

Ajo-ohje mökeille:

Hailuoto on kolmanneksi suurin kaikista Suomen merialueen saarista. Hailuoto sijaitsee perämerellä Pohjais-Pohjanmaan maakunnassa. Etäisyys Oulusta on n.50 kilometriä. Hailuotoon pääsee lautalla joka kulkee Oulunsalon ja Hailuodon välillä ympäri vuoden. Lauttamatka on maksuton.

Lautta-aikataulu löytyy osoitteesta www.finnferries.fi

Mökkialue, osoite Pölläntie 459

Lautalta ajetaan suoraan n.20km keskustan läpi ja Kirkon jälkeen käännytään vasemmalle tielle PÖLLÄ 5, ajetaan n.5km ja vasemmalla näkyy kyltti Pöllän Mökkimajoitus, käännytään vasemmalle kyltin osoittamaan suuntaan. Tie ohjautuu parkkialueelle, johon voi jättää auton. Mökit näkyvät rannalla parkkialueen edessä.

Pöllän mökkimajoitus

Mökit Pöllän niemessä (Ankkuri ja Poiju), osoite Lentokentäntie 29

Lautalta ajetaan suoraan n.20km keskustan läpi ja Kirkon jälkeen käännytään vasemmalle tielle PÖLLÄ 5, ajetaan n.5km aivan Pölläntien päähän. Käännytään vasemmalle Lentokentäntielle. Ajetaan noin 200 metriä, vasemmalla ensin kyltti Pöllän Mökkimajoitus, mökki nro 2 (Ankkuri) ja sen jälkeen kyltti Pöllän Mökkimajoitus, mökki nro 1 (Poiju).